Nolek - en af verdens førende i tæthedsprøvning

Intro

Nolek er en af ​​verdens førende totalløsningsleverandører af tæthedsprøvning, proof test, lækagesøgning, helium påfyldning og nyttiggørelse og ikke-destruktiv prøvningsudstyr.

Nolek blev grundlagt i 1973 med hovedkvarter liggende i Stockholm, Sverige. I dag har Nolek datterselskaber i Malaysia, USA, Danmark og Ungarn samt cirka 15 forhandlere på verdensplan. Nolek har produktionsfaciliteter i både Sverige og Malaysia.

Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige produktområder:

Tilpassede systemer

Med næsten 40 års erfaring, er Nolek blevet verdens førende producent af specialbyggede maskiner til tæthedsprøvning, lækagesøgning og proof test.

Nolek hjælper ofte sine kunder, allerede i prototypefasen af deres produktudvikling for at sikre, at produktet vil opfylde kundernes specifikke tæthedsprøvningskrav, når det går i masseproduktion.

Nolek kan designe og producere alt fra små enkle instrumenter til store avancerede inline-systemer. Nolek er virkelig en totalløsningsudbyder, og kan hjælpe dig med at teste stort set alt.

Nolek udnytter alle de tilgængelige teknologier inden for lækagesøgning og afprøvning, samt proof test. Vi har en fremragende know-how på alle målemetoder (dvs. trykmåling, flowmåling og gas- og heliummåling). Konventionelle tryk og flow målemetoder tilbydes til de fleste applikationer. Men hvis de tekniske betingelser eller strengere krav skal opfyldes bliver helium metoden brugt.

Noleks lange erfaring og store viden om helium tæthedsprøvning er unik. I sidste ende beslutter vi sammen med vores kunder, hvilken metode der er bedst egnet til netop deres særlige behov.