Total Service Solutions

Service

Global Service

Noleks dygtige serviceteknikere tilbyder en komplet service til alle typer lækage testudstyr. Med et globalt servicenetværk, stræber vi efter at nå alle hjørner af verden. Nolek vil anbefale hyppigheden af servicen, og sammen med kunden, udgøre en serviceaftale. Hvis du har spørgsmål om vores ydelser, så tøv ikke med at kontakte vores serviceafdeling, som findes under kontakt.

Reparation og Kalibrering

Noleks teknikere har de instrumenter og know-how til kalibrering og reparation af alle typer lækage testudstyr. Alle instrumenter har en 12 måneders garanti og reparationer tilbydes til meget konkurrencedygtige priser derefter. Reparation og kalibrering kan enten foregå onsite hos kunden eller hos Nolek, hvis det foretrækkes. Et certifikat bliver udstedt efter kalibrering er afsluttet.

Customer Training

Nolek tilbyder specialdesignede kurser for operatører, konstruktører osv., som er tilgængelige enten på stedet hos kunden eller hos Nolek. Vi sørger for ikke kun at undervise vores kunder om deres specifikke maskiner og / eller instrumenter, men også dele vores store viden om principperne for proof test, tæthedsprøvning og sporing, helium påfyldning og nyttiggørelse og uspolerede test.

Reservedele

Nolek tilbyder en række lettilgængelige reservedele med et højt serviceniveau. Nolek opretholder en omfattende opgørelse af reservedele til vores maskiner og testudstyr, herunder, mekaniske, elektriske og pneumatiske reservedele.

Nolek har vagttjeneste

For bedre at kunne betjene vores kunder, har vi serviceteknikere på vagt døgnet rundt.